Nu är jag sjuk igen...

publicerat i
Ja sjuk kommer jag alltid att vara hehehe, men skämt och sido. Nu är jag inne på min andra förkylning på jätte kort tid. Den ena hade inte ens gått över helt förens jag blev förkyld på nytt. Ja detta kommer ju att fortsätta ett tag så det är bara att gilla läget. Det var ju ett tag sedan som jag skrev och det har hänt mycket under tiden. 
Jag har blandannat varit på akuten en gång och hor Reumatoligen, inget ovanligt för att vara jag. Men det orkar jag inte gå in i detalj med det just nu. Ville bara föra av mig och säga att jag är kvar. Jag kommer inte att lägga ner detta än. Mycket ny fakta kommer att komma upp här på min blogg också fram över. Men just nu vill jag bara bli frisk från förkylning. Ta hand om er PussKram. 

Senast på akuten på Ryhov. Hade så ont att jag höll på att svimma i väntrummet.

SMÄRTA!!!

publicerat i
Ja idag är ingen rolig dag. Det började i måndags 7/3. Jag skulle ringa in till Reumatologen för att be om mer Diclofenac på mitt e-recept. För det var helt slut. Jag tar 1×3 om dagen. Den håller nere mina värst inflammerade områden på kroppen, så som mina knän, handleder, fotleder och min vänstra axel. Sagt och gjort så skulle dom be en av dom andra läkarna göra det för min läkare var på en välbehövlig semester. Men när jag väl skulle hända ut min medicin så hade DEN läkaren skrivit ut ett annat läkemedel på "provapå"
Jag var först mycket skeptisk, och det hade jag rätt i att vara. För nu är mina leder, eller ska vi säga hela min kropp förstörd av värk och inflammationer. Jag gav det 3 dagar och det blev bara värre och värre. Så nu är det ett helvete igen! Jag fick ringa Reumatologen idag och berätta hur dålig jag var i mina leder och då svarade samma läkare att jag skulle ta kortisontabeletter, tyvärr funkar inte dom på mig. Så jag krävde att jag fick tillbaka mina Diclofenac!
Jag fattar inte en grej. Om jag själv vara läkare och skulle fatta ett beslut åt en kollega som gällande något sånt här, så skulle ju JAG ha skrivit ut det som min kollega redan satt in på patienten. Varför Prova något nytt???? Jag känner inte patienten och om patienten själv säger att den vill ha en specifik medicin ja då ska man väl för fan inte fatta ett eget beslut! Aaaa jag blir så arg, ledsen och besviken. Jag hade äntligen börjat må bra. Jag hade sett fram emot att börja träna nästa vecka då min hosta och förkylning gått över helt! Ja, nu får vi börja om igen.
(Bild från veckan innan, när jag mådde toppen. )
PussKram